Foredrag om hverdagens Islam

I aftes, den 16. oktober, havde vi besøg af Norddjursland Valgmenigheds nye præst, Signe Helbo, der holdt et både meget spændende og meget informativt foredrag om hverdagens islam. Signe har foruden sine teologistudier, som hun afslutter til foråret, også en bachelor i Mellemøststudier, og hun har bla. boet hos muslimske familier i såvel Marookko som Jordan.
Det er altid godt at få tilført ny viden til hvad man måtte gå rundt og mene om dette og hint :-)
Vi sang naturligvis også, så det var en lyst, og blandt dem vi sang var Kaalunds "Jeg elsker den brogede verden".
Et godt valg til et godt foredrag!

Tillykke med barnedåben!

St. Bededag døbte vi henrivende lille Clara Kjærgaard Mark, der i dagens anledning havde taget sin mor og far, Ditte Andersen og Karsten Mark med. Tillykke til jer alle tre!

Ny gravplads for de anonyme

Så står den færdig, vores nye gravplads for de af vore medlemmer, der måtte ønske at blive begravet i en anonym gravplads.
Det er, som så ofte før, en ren gave at have kunstneren Erik Heide blandt vore medlemmer, og Erik har også denne gang hjulpet os med indretningen, ligesom han har udformet de to sten, der udgør gravpladsens fine udsmykning. Tusind tak for det, Erik, og ligeledes en stor tak til de menighedrådsmedlemmer, der har hjulpet til med at løse opgaven.
Og til de af jer, der ikke måtte kende til Morsø Frimenighed, vil vi sige, at det jo netop er en af grundtankerne i en fri, grundtvigsk menighed, at på mange som muligt engagerer sig i sagen, ligesom man forventes at byde ind med hvad man nu måtte kunne byde ind med.

Derfor er det også så skønt, når vi kan se et smukt resultat af det, vi holder for vigtigt i vores liv!

17sep

Læs om, hvordan vi behandler dine data.
Gå ind under fanen ”Hvem er vi”.

17sep
17sep kl. 10:00

Nu er der igen mulighed for at synge med de små i Ansgarskirken.

Babysalmesang er …

17sep kl. 10:00